Kreds 32 er en afdeling af Schæferhundeklubben i Danmark, her er der 68 kredse fordelt over hele Danmark. Der er et samarbejde med DKK, FCI og WUSV.
Vi er kreds 32, det betyder at som medlem af kredsen, er man en del af kredsen, og alle har derfor et ansvar for, at kredsens aktive og sociale liv foregår i harmoni.
Det er vigtigt, at alle føler sig velkomne i kreds 32, uanset hvilken interesse man har for sit hundearbejde.
Vi kan tilbyde hjælp inden for alm. Træning, konkurrencer i brugsprøver og i udstillingsregi. Det betyder, at vi Kreds 32 har mulighed for at træne i alle tre discipliner og kan tilbyde figuranter.
Vi ejer selv de ca. 9 tønder land, hvor klubhuset ligger. Der er anlagt 3 træningsbaner med lys og mange træningsredskaber, så der er mulighed for at træne på alle tider af dagen året rundt. Når vi nu er selvejende, betyder det jo også at der kommer ikke nogen fra kommunen for at slå vores græsplæner. Der er heller ingen, der erstatter eller reparerer vores udstyr, når det bliver ødelagt eller slidt op. Det er vores fælles ansvar at værne om det vi har.
Når vi nu er en underafdeling af Schæferhundeklubben, er det nødvendigt også at være medlem der. Når man er det, er der mulighed for at komme med på div. kurser og at aflægge prøver og andre arrangementer. Ens betaling hertil er med til at betale for uddannelse af trænere, figuranter, brugs – og udstillingsdommere. Her er ikke kun plads til Schæferhunde, men hvis man har en anden race er det stadig nødvendigt at være medlem af Schæferhundeklubben.
Hunden er her i kredsen vores samlingspunkt. Vi skal opføre os ordentligt, tage ansvar og ikke mindst hjælpe hinanden både til hverdag og under arrangementer.
Vi tager alle sammen del i de opgaver, der er i løbet af året. Vi har et klubhus, der gerne skal se (lidt) ordentligt ud, derfor er vi alle på rengøringslisten en gang eller to om året.
Vores økonomi skal selvfølgelig gerne være i plus, men alligevel prøver vi at holde priserne nede i niveau. Hvert år satser vi på at afholde et større arrangement, så vi kan tjene til det vi ønsker at forbedre. Det er derfor vigtigt at vi alle gider at give en hånd med ved diverse opgaver.
Der er altid nogen her mandag fra 18.45, onsdag kl. 19.00 og lørdag kl.10.00, men som medlem må man gerne træne selv, når man har lyst.
Velkommen, - kaffen er gratis
 
 
 
 
 
   
 
 
Klik her for at få dit eget GoMINIsite